Søk i denne bloggen

søndag 1. januar 2012

My home is my castle.

Jeg har ikke lagt ut bilder av mitt hjem her på bloggen, har tenkt at det blir veldig privat. Men nå kommer de alikevel.
Kjøkkenet.
Har ikke før bilder, da det gikk hurtig i svingene da vi flyttet hit, og vi var bare opptatt av å få bort de greslige fargene som var her, kjøkkenet var bondegrønt og bonderødt, veldig 80 talls. Kjøkkenbordet fikk vi med på kjøpet og det hadde en fersken farge som vi valgte å beholde for det er et pes å male møbler og det er jeg ikke så glad i. Så derfor tok vi utgangspunkt i bordfargen og fant en gul farge til veggene og en grønn til skapdørene som matchet bordfargen. Ellers har vi valgt å holde kjøkkenets andre detaljfarger i svart (smijern) og hvit, samt noe trefarget.


Det er et lite kjøkken og behov for benkeplass var stor. Mellom ovnen og oppvaskbenken var et skap med forheng som vi fjernet, bygde en benkeplate og kjøpte et trancherbord på IKEA som kan skyves under og dras fram ved behov. Det er fint å oppbevare panner under. Kjøkkenet har 3 dører og derfor er det vanskelig å plassere ting der. Ved kjøleskapet inn mot stua kjøpte vi en hylle (som egentlig er til bad) der starinlys, servietter o.l. oppbevares.


Spiseplassen ved vinduet. Det var en hylle i vinduet som vi valgte å beholde, her fikk alle tepottene, kaffekanner og vinmugger plass. Gulvet er beholdt som det var og lampa er redesign av flere lamper som var i huset og kan trekkes ned eller skyves opp.


Over oppvaskbenken var det et skap med skyvedører som overhodet ikke sto i stil til de andre skapene, så vi fjernet dørene og oppbevarer bare tallerkner og glass der for at det skal se litt ryddigere ut. Tallerkenhylle til oppskriftbøker og smijerndetaljer.


Hyller og skap er malt i samme farge som veggene for å skape en helhet. Boksene på benken er en gave fra gemalen og passer fint inn til fargen på veggen, og den svarte skriften matcher smijerndetaljene. døren er inn til soverommet.

I morgen: Stua og soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for kommentarer av alle slag.